Iskustva bh.mama sa bh.dulama #5 – Na porodu…telefonski

telefon

Iako nije bila fizicki pored mene, kao da je bila.. Njene rjeci su me uvijek ohrabrile kad god sam osjecala strah, uvjek mi je dala odgovor na moja pitanja i uvjek sam dobila osjecaj sposobnosti da cu moci roditi kao da mi nije prvi put.
Na dan poroda je bila uvijek dostupna na telefon, kad god mi je trebala nazvala sam je, cak smo i kontrakcije skupa predisavale 🙂
Za to vrijeme uz trudnocu i poslije poroda bila mi je ona prava podrska i zavoljela sam je kao rodjenu sestru koju nemam.
Kod sljedeceg poroda aBda se nadam da ce moci biti fizicki uz mene, zato jer nas dijeli 6 sati voznje

Sanela

Pošto ste već ovdje… …mi smo Udruženje koje opstaje zahvaljujući neumornom radu mama, najčešće u sitne sate nakon svakodnevnog posla i porodice, i to sve volonterski! Da bi naši projekti bili značajniji i veći ipak su potrebna neka sredstva. Ukoliko Vam se svidio ovaj članak te ukoliko podržavate naš rad, kliknite ovdje da nam donirate kako bismo proširili svoje djelovanje i pomogli i drugim mamama onako kako smo, nadamo se, pomogli i vama! Kada bi svako na pročitani članak donirao barem 1KM naš rad bi bio finansijski osiguran. Potrebna je samo minuta. Hvala vam što pomažete da porodi budu bolji u BiH.

Napišite komentar...